Fasaderstvo
Naše fasaderske storitve temeljijo na dolgoletnih izkušnjah in so na visoki kakovostni ravni.
Uporabnost, kakovost, izgled. To so stvari, ki so pri hiši temeljnega pomena. Za mnoge je izdelava fasade eden izmed najbolj težko pričakovanih del pri izgradnji hiše, saj ogromno pripomore k končnem videzu samega objekta. Zunanji videz pa ni vse, kar pridobimo z izdelavo fasade. Mineralne volne in polistireni, ki se vgrajujejo predstavljajo oviro prehajanju toplote iz objekta, so termoizolatorji. Zaključni ometi pa služijo kot hidroizolacija. Zato fasada predstavlja še mnogo več kot le zunanji videz.
Prav zaradi tega je še kako pomembno izbrati ustrezne in dovolj kakovostne materiale, katere naši dobavitelji gotovo zagotavljajo.
Pravilna izdelava fasade je verjetno še bolj pomembna kot izbira materiala ali vrste fasade.
Izdelujemo fasade vseh tipov, za večje in manjše objekte. Strokovno vam bomo svetovali pri izbiri materialov, barv in dodatkov, da bo vaša hiša resnično postala topel in prijeten dom.
 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Uporaba piškotkov